News

img

19 April 2019

Google presents “Build your Personal Etiquette”

Google presents “Build your Personal Etiquette”

TIME-MBE and Google will present a seminar on how to “Build your Personal Etiquette”. The seminar will explain how to build your CV and how to brand yourself by using the tools available. This is a 3 hours seminar that will take place on Friday the 10th of May at 14:30 at the University of Crete in Rethymnon (room Δ3). Attendees need to register in advance by following this link Εγγραφείτε εδώ 

In what follows we list the relevant information in Greek. If you need further assistance please contact the TIME-MBE secretary.

Tο TIME-MBE και το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρουν δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω στη δημιουργία του βιογραφικού σημειώματος και της προετοιμασίας για συνέντευξη.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να χτίζετε την προσωπική σας ταυτότητα με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το τι σημαίνει “personal brand”, πως να το χτίσετε και πως θα σας βοηθήσει στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα θα μάθετε πως να δημιουργείτε ένα σωστό βιογραφικό, και πως να διαχειρίζεστε το προφίλ σας στο LinkedIn και το portfolio σας. Ακόμη, θα μιλήσουμε για εργαλεία τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βελτιώσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 14.30).

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, 15.00-18.30

Αίθουσα Δ3, Πανεπιστήμιο Κρήτης
 

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

TIME MBE - logo